Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Ti 8:00 - 16:00 ; Fr 8:00 - 15:30

Vi er ægte formidlere

Her kommer tallene fra, lige som personlige succeshistorier.

Administration & økonomi er vores virksomheds rygrad. Her arbejder medarbejderne tværfagligt, projektorienteret og omhyggeligt. For administration af penge er et stort ansvar – og der er mange udviklingsmuligheder. Er det lige netop den type udfordring, du er på udkig efter? Så lad os udvikle os i fællesskab.

Vores kunder er entreprenører. Og vi tænker på samme måde, som de gør.

Og det er også lige præcis den ånd, vi ønsker at se hos vores medarbejdere inden for administration & økonomi. Vi er på udkig efter medarbejdere til vores team, som ønsker at opnå succes og udvikle sig i fællesskab med os og vores virksomhed.

Jeg er også diplomat – for interne og eksterne anliggender.

// ZVONIMIR SIMUNDIC, international forretningsmedarbejder

Fremragende internationale relationer

Siden jeg blev ansat hos GRENKE i 2006 efter at have afsluttet min uddannelse inden for virksomhedsadministration, har jeg opbygget et fantastisk netværk – ikke bare interne, men overalt i verden.  Jeg arbejdede i et år i vores filial i Oslo og begav mig derefter ud på internationale eventyr. Disse fremragende kontakter er en stor hjælpe, når jeg har brug for at finde hurtige løsninger på komplekse udfordringer, hvilket er noget jeg står over får dagligt i forbindelse med handel på tværs af grænserne. Mine overordnede sætter deres lid til mine evner, jeg er ansvarlig for at koordinere åbningen af nye filialer i udlandet. Du tænker måske – er det meget stressende? Absolut ikke! For mig er der ikke noget værre end en langsom arbejdsdag.

Noget vores mange medarbejdere har til fælles er entreprenørskab.

Entreprenørskab er en del af vores virksomhedskultur – og derfor er vi på udkig efter medarbejdere, som tænker på samme måde som os. Personer, der ikke bare er på udkig efter et job, men som ønsker at deltage aktivt i forretningen. Så vi kan udvikle os i fællesskab, både personligt og fagligt.

Administration & økonomi hos GRENKE

International og tværfaglig med mange muligheder for aktiv involvering – det er en passende beskrivelse af den kultur, som vores administration & økonomiteam trives med for at muliggøre virksomheden succes.

Spændende og godt omdømme

Administration & økonomi arbejder for alle GRENKE-forretningsområder – også for leasing. Vores udbud af jobmuligheder er lige så alsidigt, det spænder lige fra personaleafdeling, bogholderi samt risiko- og kvalitetsstyring til den juridiske afdeling og produktstyring. Og uanset i hvilken stilling eller med hvilken erfaring du starter, så kan du forvente nogle spændende opgaver.

Det gør et job hos GRENKE til noget ganske særligt

Det rette arbejdsmiljø er en forudsætning for at kunne udvikle sine færdigheder. Hvordan kan man ellers vise, hvad man er i stand til? GRENKE kan tilbyde dig arbejdsforhold, som passer til dig.

For at muliggøre virksomhedens succes insisterer vi på fagligt samarbejde på tværs af afdelingerne.

Vi tænker ikke i de vante baner, når det drejer sig om løsninger. Og der er ikke nogen gammeldags og strenge hierarkier i vores teams.

Vi sætter vores lid til omfattende personligt ansvar og selvstændigt arbejde. For man kan kun tænke som en entreprenør, hvis man får friheden til det.

At give dig mulighed for at udvikle dig personligt og opnå succes i fællesskab er en stor del af vores virksomhedskultur.

Har vi vækket din interesse?

Er du på udkig efter et arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dig? Hvis det er tilfældet, så er du kommet til det helt rette sted. Tag et kig på vores ledige jobs, og find den stilling, der passer bedst til dig.

Er der andet, du gerne vil have at vide? Vi hjælper gerne.

Hvis du har flere spørgsmål om job hos GRENKE, rådgiver vi dig gerne personligt. Du er velkommen til at kontakte vores rekrutteringsteam eller til at skrive til os via vores kontaktformular.

Maj-Britt Bonnesen

Personalechef
E-mail: jobs@grenke.dk
Telefon: +45 44 52 88 10

Mere om os

GRENKE-gruppen

Vores løsninger hjælper kunder over hele verden med at udvikle deres virksomheder helt som de ønsker det. Vi giver dem et finansielt spillerum, når de har behov for det, og giver dem mulighed for at erobre markeder og kunder med nye idéer. Klik på linket for flere oplysninger.

Events

Som en succesfuld virksomhed er vi altid på udkig efter praktikanter, som gerne vil udvikle sig sammen med os. Du kan møde os personligt på forskellige erhvervs- og jobmesser. Klik på linket for at se de næste planlagte events.