Vi er selvsikre løsningssøgere

Søger du ægte udfordringer? Det er musik i vores ører.

Efter at have etableret dig selv med succes i nogle år har du bevist over for dig selv og andre, at du er god til dit arbejde, og at du er en del bedre end gennemsnittet. Nu venter du på at tage det næste skridt i din karriere og er på udkig efter udfordringer, som er et niveau højere end det, du har lavet indtil videre. Den tankegang kan vi godt lide. Vi tænker på samme måde. Så lad os opbygge en succesfuld fremtid og udvikle os i fællesskab.

Vores kunder er entreprenører Og vi tænker på samme måde, som de gør.

Og det er også lige præcis den ånd, vi ønsker at se hos vores medarbejdere. Vi er på udkig efter medarbejdere til vores team, som ønsker at være aktivt involverede i vores forretning og opnå vores fælles mål. For at opnå personlig og fælles succes.

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Ti 8:00 - 16:00 ; Fr 8:00 - 15:30

Det har altid været min drøm at tage til udlandet. Og takket være GRENKE bliver drømmen nu til virkelighed.

// BIANCA AYYILDIZ, projektleder for salgssupport til organisationer

Muligheder overalt i verden

Selv mit kombinerede job- og studieprogram inden for international handel ved Baden-Württemberg Cooperative State University Karlsruhe (DHBW Karlsruhe) var målrettet mod mit endelige mål om at arbejde i udlandet en gang i fremtiden. I mit nuværende job inden for fordringsfinansiering har jeg også megen kontakt med franchisetagere og filialer i hele Europa. Nu bliver min drøm til virkelighed. Jeg udvandrer til den anden side af kloden for at arbejde for GRENKE-franchisevirksomheden i Sydney i Australien. Jeg har blandede følelser om at tage af sted. Lige fra starten blev der krævet meget af mig her, men jeg har også modtaget en masse opmuntring og støtte. Og hvis jeg ikke havde fået chancen for at tage til Australien, så ville jeg have været meget glad for at blive her hos GRENKE i Baden-Baden.

Noget vores mange medarbejdere har til fælles er entreprenørskab.

Entreprenørskab er en del af vores virksomhedskultur – og derfor er vi på udkig efter medarbejdere, som tænker på samme måde som os. Personer, der ikke bare vil gøre deres arbejde, men som ønsker at deltage aktivt i forretningen. Så vi kan udvikle os i fællesskab, både personligt og fagligt.

Det gør et job hos GRENKE til noget ganske særligt

Du har brug for det rette arbejdsmiljø for at kunne komme videre i din karriere og for at gøre dit arbejde på bedste vis. GRENKE kan tilbyde dig optimale arbejdsforhold.

Vi tænker ikke i de vante baner, når det drejer sig om løsninger. Og der er ikke nogen gammeldags og strenge hierarkier i vores teams.

Vi sætter vores lid til omfattende personligt ansvar og selvstændigt arbejde. For man kan kun tænke som en entreprenør, hvis man får friheden til det.

Vi er en global virksomhed, men samtidig også en familievirksomhed, og vi prioriterer åbne og ordentlige arbejdsforhold højt.

At give dig mulighed for at udvikle dig personligt og opnå succes i fællesskab er en stor del af vores virksomhedskultur.

Derfor bør du blive ved med at arbejde hos GRENKE

Det er ikke nemt at vælge, hvor man skal søge de næste jobmuligheder. Vi anbefaler en virksomhed, som er i konstant vækst, og som har en moderne virksomhedsfilosofi baseret på succes. GRENKE.

De muligheder vi byder på

Som succesfuld virksomhed kan vi naturligvis tilbyde dig spændende jobudsigter, et internationalt perspektiv og fordelagtige vilkår. Men vi arbejder på en helt anden måde. Som entreprenører. Vi har en masse frihed, myndighed til at træffe beslutninger og fælles bestemmelse. Måden vi arbejder på er kendetegnet ved, at vi siger ja til enhver udfordring, og gør alt hvad vi kan for at finde den bedste løsning. Personer, der synes, at denne måde at arbejde på lyder spændende, vil have fantastiske jobmuligheder i vores virksomhed. Det hele starter med en forfremmelse. Og det behøver ikke at være slut, når du bliver leder.

Hvilket område interesserer du dig for?

Som international specialist inden for finansiering kan vi tilbyde dig spændende jobmuligheder og udfordringer inden for dine fagområder.

Har vi vækket din interesse?

Er du på udkig efter et arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dig? Hvis det er tilfældet, så er du kommet til det helt rette sted. Tag et kig på vores ledige jobs, og find den stilling, der passer bedst til dig.

Er der andet, du gerne vil have at vide? Vi hjælper gerne.

Hvis du har flere spørgsmål om job hos GRENKE, rådgiver vi dig gerne personligt. Du er velkommen til at kontakte vores rekrutteringsteam eller til at skrive til os via vores kontaktformular.

Maj-Britt Bonnesen

Personalechef
E-mail: jobs@grenke.dk
Telefon: +45 44 52 88 10

Mere om os

GRENKE-gruppen

Vores løsninger hjælper kunder over hele verden med at udvikle deres virksomheder helt som de ønsker det. Vi giver dem et finansielt spillerum, når de har behov for det, og giver dem mulighed for at erobre markeder og kunder med nye idéer. Klik på linket for flere oplysninger.

Events

Som en succesfuld virksomhed er vi altid på udkig efter praktikanter, som gerne vil udvikle sig sammen med os. Du kan møde os personligt på forskellige erhvervs- og jobmesser. Klik på linket for at se de næste planlagte events.