Vi er entusiastiske personudviklere

Personer, der bliver ansat hos os, kan hjælpe os med at forme og udvikle virksomheden.

Salg er hjørnestenen i vores virksomhed og den motor, der driver GRENKE. Og derfor betyder salg meget mere for os end bare at sælge noget. Vi rådgiver også. Vi opfordrer til at tage et stort personligt ansvar, og vi arbejder altid tæt sammen med vores detailpartnere og kunder. Er det den slags arbejdsmiljø, du har brug for til at opnå succes på jobbet? Så lad os udvikle os i fællesskab.

Vores kunder er entreprenører. Og vi tænker på samme måde, som de gør.

Og det er også lige præcis den ånd, vi ønsker at bringe ind i vores salg & marketingafdeling. Vi er på udkig efter medarbejdere til vores team, som ønsker at gøre en forskel og udvikle vores virksomhed i fællesskab med os.

Professionel udvikling er hemmeligheden bag en attraktiv arbejdsgiver.

// HANNELORE WENIGER, leder af afdelingen for direkte salg

Bliv en del af virksomhedens succes

Efter min praktik inden for kundeservice og min supplerende træning som bevillingsmedarbejder og kunderådgiver var jeg på udkig efter en ny professionel udfordring. Og det fandt jeg helt sikkert hos GRENKE! Jeg har fundet den perfekte kombination af erfaring med finansiering og salg her. Ingen kunder er ens, og der er ikke nogen standardløsninger. Jeg engagerer mig personligt i hver kunde for at finde den løsning, der passer bedst til kundens behov. Det indebærer naturligvis en masse ansvar, og mine kunder sætter i høj grad deres lid til mig. Men med hver virksomhed jeg rådgiver, indsamler jeg mere viden og udvikler mig mere som person. Jeg er ikke sikker på, hvor det vil føre mig hen senere i min karriere, men jeg er spændt på at finde ud af det. Jeg er i hvert fald stolt over at kunne sige, at jeg har været en del af GRENKE’s succeshistorie.

Noget vores mange medarbejdere har til fælles er entreprenørskab.

Entreprenørskab er en del af vores virksomhedskultur – og derfor er vi på udkig efter medarbejdere, som tænker på samme måde som os. Personer, der ikke bare er på udkig efter et job, men som ønsker at deltage aktivt i forretningen. Så vi kan udvikle os i fællesskab, både personligt og erhvervsmæssigt.

Salg & marketing hos GRENKE

Uafhængig, dynamisk og altid tæt på vores kunder – det er en passende beskrivelse af den kultur, som vores salg & marketingteam er bygget op omkring, når det kommer til at rådgive kunderne og udvikle kommunikationen med dem.

Alt andet end rutine

Salg & marketing indebærer mange forskellige udfordringer. Uanset om du er en salgsrådgiver, der arbejder tæt sammen med detailpartnere og kunder. Om du designer kampagner til markedsføring eller arbejder på at sikre, at GRENKE er aktivt til stede på de sociale medier. Eller om du er en backoffice-medarbejder eller en del af salgsteamet. Enhver kunde og enhver opgave er forskellig. Og fordi vi hos GRENKE altid er på udkig efter den bedste løsning, vil din arbejdshverdag helt sikkert ikke være ren rutine.

Det gør et job hos GRENKE til noget ganske særligt

Man har brug for det rette arbejdsmiljø, hvis man ønsker at gøre en forskel. Hvordan kan man ellers vise, hvad man er i stand til? GRENKE kan tilbyde dig arbejdsforhold, som passer til dig.

For os drejer salg sig ikke bare om at sælge noget, det drejer sig om at give kunderne altomfattende råd på lige fod med andre.

Vi tænker ikke i de vante baner, når det drejer sig om løsninger. Og der er ikke nogen gammeldags og strenge hierarkier i vores teams.

Vi sætter vores lid til omfattende personligt ansvar og selvstændigt arbejde. For man kan kun tænke som en entreprenør, hvis man får friheden til det.

At give dig mulighed for at udvikle dig personligt og opnå succes i fællesskab er en stor del af vores virksomhedskultur.  

Har vi vækket din interesse?

Er du på udkig efter et arbejdsmiljø, hvor du kan udvikle dig? Hvis det er tilfældet, så er du kommet til det helt rette sted. Tag et kig på vores ledige jobs, og find den stilling, der passer bedst til dig.

Er der andet, du gerne vil have at vide? Vi hjælper gerne.

Hvis du har flere spørgsmål om job hos GRENKE, rådgiver vi dig gerne personligt. Du er velkommen til at kontakte vores rekrutteringsteam eller til at skrive til os via vores kontaktformular.

Maj-Britt Bonnesen

Personalechef
E-mail: jobs@grenke.dk
Telefon: +45 44 52 88 10

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Ti 8:00 - 16:00 ; Fr 8:00 - 15:30

Mere om os

GRENKE-gruppen

Vores løsninger hjælper kunder over hele verden med at udvikle deres virksomheder helt som de ønsker det. Vi giver dem et finansielt spillerum, når de har behov for det, og giver dem mulighed for at erobre markeder og kunder med nye idéer. Klik på linket for flere oplysninger.

Events

Som en succesfuld virksomhed er vi altid på udkig efter praktikanter, som gerne vil udvikle sig sammen med os. Du kan møde os personligt på forskellige erhvervs- og jobmesser. Klik på linket for at se de næste planlagte events.