Institutioner

Vi giver kommuner, skoler og sociale organisationer den frihed, de har brug for. Vi gør det samme for klubber, politiske partier, foreninger, religiøse institutioner og deres organisationer. Vi gør det med kundetilpasset finansiering og personlig rådgivning leveret på lige vilkår.

Fremragende vilkår og enkel behandling

GRENKE hjælper allerede en lang række kommuner og offentlige institutioner med kundetilpassede finansieringsløsninger.

Du kan stole på vores erfaring

For dig er det kendsgerningerne, der tæller. Derfor er GRENKE den rigtige for dig. Vi er ikke bare værdsat på grund af den ekspertise, vi har opbygget i løbet af mere end 40-års arbejde med offentlige myndigheder, men også fordi vi hjælper vores kunder personligt, lige fra den første aftale til aftalens udløb. Det giver dig ro i sindet, når det drejer sig om ansvarlig administration af finansielle midler. Fra vores eget sociale engagement har vi omfattende viden om behovene i forbindelse med offentlige budgetter. Så hvilken grund kan du have til ikke at tage GRENKE i betragtning i forbindelse med din næste forespørgsel? Slet ingen – og helt sikkert ikke vores fleksible løsninger inden for områder såsom leasing. Vi ser frem til at tale med dig.

Du er i sikre hænder hos GRENKE

Erfaren

Gennemskueligt

Personligt

Kundetilpasset

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Ti 8:00 - 16:00 ; Fr 8:00 - 15:30

Vores serviceydelser, der bringer dig på forkant med tingene

Lige fra laptops og 3D-printere til køkkenudstyr, med GRENKEs finansieringsløsninger kan du forbedre din produktivitet, din konkurrencedygtighed og dit arbejdsmiljø.

Erfaring skaber tillid

GRENKE giver dig den nødvendige frihed til at slippe din entreprenørånd ud. Det hele er kundetilpasset og på fremragende vilkår.

Din succes er vores drivkraft

Siden 1978 har vi engageret os i at hjælpe virksomheder, som stræber efter at nå deres mål. GRENKE er en alsidig formidler for små og mellemstore virksomheder. 

Og det uanset om du er aktiv inden for industri, detailhandel eller i servicesektoren. Du har vores erfaring i ryggen.

Udvalgte produktløsninger

Vi kan hjælpe din virksomhed med at nå dens mål med disse fantastiske serviceydelser: