Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Ti 8:00 - 16:00 ; Fr 8:00 - 15:30

Likviditet

Vil du prøve noget nyt? Tag chancen! En finansiel stødpude giver dig den nødvendige sikkerhed. Hvor kan du få den? Fra os.

Så du fortsat kan betale

Lad os være ærlige: penge holder enhver virksomhed i gang. Så snart der kommer penge ind, er du nødt til at bruge dem igen. Det er ikke usædvanligt, at komme til at mangle nogen en gang imellem. Med GRENKE behøver det ikke at være noget problem.

Til det forventede og det uventede

Alle virksomheder – lige fra start-ups til globale koncerner – har driftsomkostninger, såsom fakturaer og lønninger. Og dertil kommer ekstraomkostninger og uventede udgifter eller investeringer. Vi hjælper dig, så du ikke behøver at tage hul på din opsparing.

 

Med vores likviditetsløsninger forbliver du likvid. Alle virksomheder har forskellige behov, og derfor tilbyder vi kundetilpassede løsninger. Det vil sige, at uanset branchen eller virksomhedens størrelse har du den nødvendige frihed, når du har brug for den.

Fordele, som GRENKE tilbyder dig

Likviditet er i sig selv en fordel. Men likviditet med GRENKE kan være langt mere.

Enkelt

Når det kommer til likviditet, kan du få alt, du har behov for, under ét tag.

Kundetilpasset

Vi hjælper dig – med kundetilpassede løsninger, der opfylder dine behov.

Let at planlægge

Du kan realisere dine projekter uden nogen forsinkelser.

Likvid

Spar på din egenkapital, og giv dig selv finansiel frihed.

Sådan kan det være

Gode idéer kan kun blive bedre

UDFORDRINGEN
En hotelkæde har nogle meget lovende idéer til en udvidelse. Den vil gerne holde alle muligheder åbne, indtil det er tid til at gå i gang. Men den ønsker ikke at bruge sin egenkapital.

LØSNINGEN
Kæden finansierer udstyret med leasing. Det giver hotelkæden mulighed for at bevare dens egenkapital.

Så det hele løber som smurt

UDFORDRINGEN
Inden en papirfabrikant kan starte produktionen, skal de bruge mange penge på storindkøb. Men medarbejdernes lønninger skal stadigvæk betales, og alle de andre driftsomkostninger skal dækkes.
 
LØSNINGEN
Ved at lease med GRENKE kan papirfabrikanten stadigvæk have råd til det nyeste udstyr og forsyninger for at opretholde driftssikkerheden og samtidigt have den nødvendige likviditet til at betale medarbejdernes lønninger takket være de faste og forudsigelige leasingrater.

Veludstyret

UDFORDRINGEN
Et lægehus bruger mange penge på lønninger. Og lægehuset har derfor ikke penge til vigtigt medicinsk udstyr.

 

LØSNINGEN
Takket være GRENKEs rammeaftale for leasing kan lægehuset betale overkommelige månedlige rater for alt det nye udstyr og samtidigt nyde godt af særlige vilkår for alle ressourcer på en måde der er fast og planlagt.

Vores produkter

Er du på udkig efter en løsning, der opfylder dine finansielle behov? Vi har flere forskellige. Du finder helt sikkert det rigtige blandt vores produkter.

Likviditet for start-ups

Der burde ikke være nogen forhindringer for at føre dine idéer ud i livet – helt sikkert ikke nogen finansielle problemer. Hvis din start-up-virksomhed har nået sine finansielle grænser lige nu, så kontakt os. Vi arbejder sammen med dig om at finde den perfekte løsning, som opfylder dine behov.

GRENKE: vi finder løsninger til dig

Det er dit job at finde løsninger. Og det er vores job at tilbyde dem til dig. Det har vi gjort i årtier – og det er faktisk vores lidenskab.

Din partner i forbindelse med likviditet

GRENKE har arbejdet med virksomheder i temmelig lang ting. Vi leverer løsninger, som hjælper dig med at vokse. Fordi vi ved, hvad du har behov for. Hvordan? Fordi vi selv er entreprenører.

Likviditet hjælper dig et godt stykke på vej. Fordi mange af dine projekter er afhængige af det, er du nødt til at gøre brug af både løbende og kortfristet finansiering. Hos os er det ikke noget problem.

Et partnerskab med GRENKE

Er du forhandler? Vil du gerne tilbyde dine kunder flere betalingsmuligheder? Hvis det er tilfældet, så bliv partner, og nyd godt af fordelene ved en bred vifte af tilbud og særlige vilkår.

En løsning til det hele

Likviditet er vigtigt, men det er ikke alt. Naturligvis har vi også løsninger parat til resten.