Selvstændige

Vores enkle og kundetilpassede finansieringsløsninger giver dig mulighed for at få det bedste ud af dine stærke sider. Du vil til enhver tid have mulighed for at bruge det nyeste udstyr mens du giver dig selv mere råderum.

Lige præcis den support du har brug for

For selvstændige er enhver investering både en mulighed og en udfordring på samme tid. Vi vil gerne give dig modet til at tro på dine idéer og til at føre dem ud i livet. Derfor giver vores løsninger dig den sikkerhed, du har brug for.

Du kommer med idéerne, vi sørger for finansieringen

Du har ikke startet din egen forretning op for at bruge hele dagen på at forsøge at inddrive ubetalte fakturaer eller bekymre dig om, hvorvidt du har nok penge på kontoen til at kunne betale for de planlagte investeringer. Hos GRENKE er vi bevidste om netop det, og derfor tilbyder vi kundetilpassede løsninger for at sikre din likviditet. Vi tilbyder alt lige fra leasing af kontorudstyr til værkstedsindretning.

GRENKE – godt for din virksomhed på fire måder

Personligt

Kundetilpaset

Enkelt

Fleksibelt

Løsninger, der er lige så unikke, som du er

Tilbyder du kundetilpassede løsninger i stedet for generel standardservice? Du kan forvente nøjagtigt det samme af GRENKE. Og det er tilfældet, uanset om du ønsker at sikre din likviditet, eller hvis du er på udkig efter kundetilpassede løsninger til finansiering af din maskinpark.

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Ti 8:00 - 16:00 ; Fr 8:00 - 15:30

Erfaring skaber tillid

GRENKE giver dig den nødvendige frihed til at slippe din entreprenørånd ud. Det hele er kundetilpasset og til fordelagtige vilkår.

Din partner til små og mellemstore virksomheder

Vi engagerer os for at hjælpe entreprenører, som stræber efter at nå deres mål. GRENKE er en alsidig formidler, særligt for små og mellemstore virksomheder.

Og det uanset om du er aktiv inden for industri, detailhandel eller i servicesektoren, så stiller vi dig vores store erfaring til rådighed. 

Udvalgte produktløsninger

Vi kan hjælpe din virksomhed med at nå dens mål med disse fantastiske serviceydelser: