Start-ups

Byg din forretningsidé op på baggrund af en fornuftig finansiering. GRENKE er en erfaren partner for start-ups med henblik på finansiel rådgivning og support.

Du har store planer, men stadigvæk begrænsede finansielle muligheder – så hvad gør du? Hos GRENKE mener vi ikke, at der er nogen grund til, at al begyndelse absolut skal være svær. Med vores finansieringsløsninger kan du starte din virksomhed op fleksibelt og hurtigt til en overkommelig pris og med mindst muligt bureaukrati.

Uanset om du indretter dit kontor, dit firma eller dit værksted, kan du se frem til kundetilpassede løsninger, som får dig på rette vej til at opnå succes lige fra starten.

Du har idéerne – vi har den finansielle ekspertise

Gør det, du er bedst til, og lad en erfaren partner tage sig af den finansielle side af sagen.

Hvad venter du på?

Stræber du efter at komme i gang som franchisetager? Vil du gerne gøre dine drømme til virkelighed inden for dit fag? Hvis det er tilfældet, så har du ud over en god forretningsidé og en fornuftig forretningsplan brug for en dygtig partner.
 

Dine behov er unikke, og det er vores rådgivningsservice også

Du er unik. Og det skal din finansieringsløsning naturligvis også være. Derfor starter processen altid med en dybdegående og personlig konsultation.

Løsninger til start-ups

”Hvordan kan jeg opbygge min forretning hurtigt, hvis jeg ikke har nogen kunder eller indtjening endnu?” For eksempel sådan her:

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Ti 8:00 - 16:00 ; Fr 8:00 - 15:30