Virksomheder

Leasing for at spare på dine ressourcer. Og finansrådgivere, som ved lige nøjagtigt, hvad du har brug for som entreprenør. Med andre ord: GRENKE.

På et konkurrencepræget marked har du næsten ingen tid til at holde en pause. Nye teknologier og nye arbejdsmiljøer kræver kontinuerlige investeringer. Og hvordan kan du sørge for at have en sund økonomi under de betingelser?

Svaret er: med GRENKE som erfaren partner. Med leasing giver vi dig den frihed, du har brug for til at få dine idéer til at blomstre op.

GRENKE gør det nemt for dig

Som entreprenør gør du ikke noget halvt – og helt sikkert ikke hvad angår dine finanser. GRENKE er en pålidelig finansieringskilde for entreprenører – hurtigt, nemt og med masser af fordele.

Imponerende

Enkelt

Gennemskueligt

Personligt

Vores serviceydelser, der bringer dig på forkant med tingene

Lige fra laptops og 3D-printere til cafeterieudstyr, med GRENKEs finansieringsløsninger kan du forbedre din produktivitet, din konkurrencedygtighed og dit arbejdsmiljø.

Erfaring skaber tillid

GRENKE giver dig den nødvendige frihed til at slippe din entreprenørånd ud. Det hele er kundetilpasset og med fremragende vilkår.

Din succes er vores drivkraft

Siden 1978 har vi engageret os for at hjælpe virksomheder, som stræber efter at nå deres mål. GRENKE er en alsidig formidler for små og mellemstore virksomheder. 

Og det uanset om du er aktiv inden for industri, detailhandel eller i servicesektoren. Du har vores erfaring i ryggen.

Udvalgte produktløsninger

Vi kan hjælpe din virksomhed med at nå dens mål med disse fantastiske serviceydelser:

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Ti 8:00 - 16:00 ; Fr 8:00 - 15:30