GRENKE i Danmark

GRENKE blev grundlagt i Baden-Baden i Tyskland i 1978. Vores første filial i Danmark blev åbnet i 2002.

Lad os gøre det nemt for dig.

Du kan ikke modstå en god idé, når tiden er moden til den. Løsninger fra GRENKE har skabt de finansielle rammer for virksomheders succes i omtrent 40 år – hurtigt, nemt og personligt.

Fleksible leasingløsninger i én pakke

Store bedrifter har ofte en ydmyg begyndelse. Det eneste, der er brug for, er at man har selvtilliden og den finansielle frihed til at føre sine idéer ud i livet.

 

Hos GRENKE er vi entreprenører hele vejen igennem. Derfor vil vi gerne vove noget og give vores kunder nogle muligheder. Uanset om du ønsker at lease højteknologisk IT-udstyr eller hele din kontorindretning, kan GRENKE Denmark hjælpe dig med det og meget mere. Engageret administration af utallige små aftaler er vores speciale. Vi gør processen personlig og arbejder med den samme entreprenørånd, som vi ved også driver dig.

 

I årenes løb har vores motto – ‘Hurtigt. Fremad. Finansiering.’ – gjort os til en af branchens førende virksomheder. Men det får os på ingen måde til at holde op med at arbejde utrætteligt på at udvikle nye løsninger for at hjælpe vores kunder.

GRENKE Denmark i tal

GRENKE Denmark er din lokale partner, uanset hvor du er. Tallene taler for sig selv:

2002
GRENKE har hovedsæde i Herlev i Danmark.
1
Erhverv: leasing
4
Filialer i Danmark
3.566
millioner
Ny omsætning i euro*
36
Medarbejdere i Danmark**

* Totale anskaffelsesomkostninger for nyligt anskaffede leasing af udstyr og finansiering af start-ups i GRENKE-gruppen inklusive franchisepartnere i 2019.
** Status den 31. december 2018

GRENKE i nærheden af dig

Det er nemt at finde os. Vælg dit land, og indtast din position, så får du kontaktoplysningerne til den nærmeste GRENKE-filial.

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Ti 8:00 - 16:00 ; Fr 8:00 - 15:30

De seneste nyheder

27

maj 2019

Noget andet, du måske er interesseret i

GRENKE Denmark hjælper dig gerne med vores erfaring, ekspertise og absolutte engagement. Læs mere her – eller få en snak med os.