Administrerende direktør

GRENKE har mange års ekspertise og erfaring; hvilket kommer kunder og partnere til gode.

Mød vores administrerende direktør

Nick Hallager

I 2006 tiltrådte Nick Hallager som direktør for GRENKE Danmark. 

Nick har tidligere varetaget en række ledende stillinger inden for IT-sektoren. Han har en stærk baggrund inden for salgsledelse, forretningsudvikling og en passion for lederskab. 

 

GRENKE har igennem årerne haft en konstant vækst; takket være Nick og et talentfuldt team af medarbejdere.  

Dette skal ses i lyset af Nicks effektive og ikke mindst ihærdige arbejdsevne til altid at finde løsninger, der kan styrke og optimere GRENKEs virksomhedsprofil i endnu højere grad, som samtidig står mål med virksomhedens kerneværdier.

 

I arbejdet på at efterleve SMV'ernes behov og krav samt det at kunne levere økonomiske løsninger, der imødekommer de særlige behov og udfordringer, som små- og mellemstore virksomheder i dag har til finansiering af IT og IT-relateret udstyr, har været en af Nicks helt store mærkesager. 

 

Endvidere lægger Nick stor vægt på at etablere gode og langvarige relationer, der sikrer at alle parter får del i et realiserbart og fornuftigt udbytte.

 

Nicks fokus på forretningsudvikling, dedikation til et højt og effektivt serviceniveau og evne til at udnytte medarbejderteamets kapaciteter, vil også fremover være en stor hjælp for vore kunders muligheder for at realisere planer og ambitioner.

Ring til os

Kontakt os via

+45 44 52 88 10

Ma - Ti 8:00 - 16:00 ; Fr 8:00 - 15:30

GRENKE AG’s bestyrelse

Læs mere om GRENKE AG’s bestyrelse og tilsynsråd.